Nie. Wystarczy raz dodać urządzenie do swojego konta. Przy kolejnych logowaniach takie urządzenie będzie już rozpoznawane jako zaufane i aby przejść do wybranego programu, będzie wystarczyło zwykłe logowanie na podstawie loginu i hasła,


Czy odpowiedź była pomocna?

Asystent pomocy