Aby usunąć wybrane urządzenie, należy wejść do zakładki „Moje urządzenia”, która jest dostępna w Serwisie logowania, i kliknąć na ikonę z „Koszem” przy urządzeniu wybranym do usunięcia. Każda operacja usunięcia wymaga dodatkowego zatwierdzenia poprzez kliknięcie linka w e-mailu wysłanym na adres przypisany do konta. Po usunięciu urządzenia otrzymasz dodatkowy e-mail potwierdzający zakończenie operacji. Jednorazowo można usunąć tylko jedno urządzenie.


Czy odpowiedź była pomocna?

Asystent pomocy