Operacja usuwania urządzeń jest nieodwracalna. Jednak przy kolejnej próbie wejścia do programu usunięte urządzenie zostanie rozpoznane jako nieznane i wtedy będzie można je ponownie dodać.


Czy odpowiedź była pomocna?

Asystent pomocy